Woman Forever - Az idők változnak, a Nő örök!

Ösztön Szerinti Anya

Ösztön Szerinti Anya

Ajánló: Kreatív, alkotó, sokoldalú nő - Eka Blog

Kövesd Réka blogját is!

2019. szeptember 02. - osztonszerintianya

ekablog.pngGyőri-Nádai Réka

"Édesanyaként, kreatív, alkotó nőként szeretek magamra gondolni, aki nagyon sok mindenhez ért.

Végzettségem egyik ágán a színház, a drámapedagógia, az önfejlesztés, önismeret világából merítkezem, másik részről vállalkozóként szövegíró és dramaturg munkáim mellett social média menedzsmenttel, online marketinggel  is foglalkozom. Emellett számos izgalmas, kreatív, játékosítással kapcsolatos projektben veszek részt, büszke vagyok rá, hogy kreatív munkatársa lehetek az Eureka Gamesnek, akikkel a munkavállalói élményt játékosítjuk. Hatalmas szerelemprojekt az életemben a népszerű Mit Játsszunk? társasjátékos blog is amit a férjemmel Győri Zolival együtt vezetünk. Színházi munkáimban előszeretettel dolgozom a nőiség témakörével, illetve írok, rendezek és játszom színdarabokat. 

Kisfiam 2017. szeptemberében született, és ez új fejezetet nyitott az életünkben: édesanyja lettem egy babamanónak és szülőtársa a férjemnek akivel szerencsére tényleg társakként vészeljük át a nehezebb időszakokat is a könnyedebbek mellett. :) Csodálatos családom van, akikre nagyon büszke vagyok."

Blog: https://ekareka.blog.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://womanforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1015032434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Ösztön Szerinti Anya